tag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post1167825773191425219..comments2024-02-12T15:56:53.568+02:00Comments on Пекарната на мама Теди: Мед с лимон и джинджифилТеодора Ангеловаhttp://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post-64000589537923456172015-10-28T13:31:45.081+02:002015-10-28T13:31:45.081+02:00Ели, аз стържа на много ситно ренде, и почти няма ...Ели, аз стържа на много ситно ренде, и почти няма власинки. Но и джинджифилът този път го уцелих много хубав. Слънчеви поздрави!Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post-88736738280558176552015-10-28T13:12:46.054+02:002015-10-28T13:12:46.054+02:00Теди,
и аз правих този елексир - опитах 2 начина -...Теди,<br />и аз правих този елексир - опитах 2 начина - с лимони и без тях.Но най - удачно се получава, когато власинките на джинджифила се премахнат т.е. остане само сокът.Когато се смеси само с мед или с мед и лимон дори и в началото много да люти, след престой в хладилника става чуден елексир след известно време.Така,че това е моят опит.Можеш да пробваш, власинките на джинджифила засилват лютивината.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com