tag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post3542496865320374399..comments2024-02-12T15:56:53.568+02:00Comments on Пекарната на мама Теди: Заек със зеленчуци в гювечТеодора Ангеловаhttp://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post-4954449114798373532016-08-10T20:58:20.488+03:002016-08-10T20:58:20.488+03:00Ели, забравила съм да спомена, че заека е от магаз...Ели, забравила съм да спомена, че заека е от магазина. При домашно гледани и диви се налага предварителта обработка. Приятна вечер! Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post-75398765927667983062016-08-08T15:24:40.091+03:002016-08-08T15:24:40.091+03:00Теди,
има разлика дали заекът е питомен или див, з...Теди,<br />има разлика дали заекът е питомен или див, защото месото е различно.Дивият заек задължително предварително се маринова.Но ние преди години сме правили див заек със сини сливи, цели малки лукчета и цели глави чесън и картофи.Много се харесваше от гостите ни, никой от нас не яде заешко.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com