tag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post7187556097761889772..comments2024-02-12T15:56:53.568+02:00Comments on Пекарната на мама Теди: Цветна трушияТеодора Ангеловаhttp://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post-8429569299093324532015-10-22T21:09:55.009+03:002015-10-22T21:09:55.009+03:00Ели, чудесно е, че се включваш! Не съм приготвяла ...Ели, чудесно е, че се включваш! Не съм приготвяла трушии до сега, все още ги приготвят родителите ми. Ще опитам с бели синапени зърна при следващата партида. Весела вечер!Теодора Ангеловаhttps://www.blogger.com/profile/12916055607518507398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7199288177330205007.post-61752358697277097512015-10-22T15:41:56.524+03:002015-10-22T15:41:56.524+03:00Теди,
чудесна е туршийката.Аз слагам винаги в турш...Теди,<br />чудесна е туршийката.Аз слагам винаги в туршиите листа от вишна, дюля, касис, хрян и синапено семе.Синапът играе роля на натриев бензоат и много добре запазва всички туршии.Зеленчуците са хрупкави и вкусни.Става въпрос за бял синап за консервиране, а не за черен.Така запазвам и киселото зеле за по - късно през пролетта.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com