Салата с репички
1/2 връзка репички
1 морков
1 малко цвекло
зелените листа от репичките
5-6 ореха
зехтин
лимонов сок
хималайска сол
мед
Репичките се почистват и измиват. Нарязват се на колелца. Морковът и цвеклото се почистват и настъргват. Листата се измиват и нарязват на ленти. Всичко се разбърква и овкусява със дресинг, предварително приготвен и добре разбъркан. Отгоре се поставят ореховите ядки. Приятен апетит!
Теди,
ОтговорИзтриванепрекрасна е салатата, веднага си открадвам рецептата.Чудна, чудна....
Поздрави !
Хубава салата стана, Ели! Свежата зеленина на репичките прекрасно допълни салатата. Приятен петък, Ели!
ИзтриванеОт Ели научих, че тези листа на репичките могат да се ядат, в къщи не са на същото мнение, но само, когато разберат, че съм сложила:))
ОтговорИзтриванеВкусна салата, Теди!
Не е нужно да разбират ;) Аз си мълча, и никой не знае, че са листа от репички. А и се харесват на вкус!
Изтриване