Пастет с авокадо и жълтъци
1/2 авокадо (или цяло)
3 сварени жълтъка
1-2 скилидки чесън
сол
мазнина по желание
вода при нужда
Мазнината я пиша по желание, според мен и така си е добре, защото авокадото си е мазно. Скилидките чесън се обелват и пресоват. Жълтъците и авокадото могат да се смелят в блендер, начукат в каменно хаванче, или намачкат с вилица, както направих аз. Овкусяват се със сол и чесън, и при желание за по рядка консистенция се добавя малко вода. Толкова е вкусно с препечена филийка!
Теди, надявам се за Великден да си оздравяла. А това предложение с авокадо е разкошно (май само в такъв вариант не сме го пробвали). Вкуснотийка!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, вече съм добре. А пастетчето в двойна и тройна доза, защото е много вкусно ;)
Изтриване