Търсене в този блог

събота, 1 октомври 2016 г.

Свинско с чушки на тиган



Булгура от предната рецепта беше предвиден да бъде гарнитура към това месце. Получи се много вкусна комбинация, която допълних със сладко кисело сосче. И месото и гарнитурата се приготвят много бързо. Ето и как съм го приготвила:

Свинско с чушки на тиган



350 гр. свинско месо
2 чушки (зелена и червена)
2-3 с.л олио
2-3 с.л соев сос
черен пипер




Месото се нарязва на хапки. Запържва се в олиото. Когато остане на мазнина се прибавят нарязанине на лентички чушки. Подправя се със соев сос и черен пипер. Разбърква се няколко пъти, докато чушките омекнат. Сервира се веднага. Приятен апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар