Свински печени ребърца
1 кг свински ребърца
2-3 с.л. течен мед
2-3 с.л. соев сос
1/2 ч.л чесън на прах
1/2 ч.л джинджифил на прах
1/2 ч.л куркума
щипка бял пипер
щипка сол
олио
Свинските ребърца бяха цяло парче, което нарязах. Смесих всички подправки и мариновах месото. Ако имах време щяха да постоят на хладно няколко часа, но понеже бързах веднаха отидоха във фурната. Там се пекоха до готовност, като периодично обръщах за да се зачервят и от двете страни. Бързо, лесно и вкусно!
Обичам ребърца и тези направо си искат дегустация:))) Чудни са. Поздрави!
ОтговорИзтриванеБяха много хубави и бързо свършиха ;) Поздрави!
ИзтриванеЧудесно изглеждат и плачат за повечко бира :)
ОтговорИзтриванеТака е, страхотно мезе са ребърцата ;)
Изтриване