Много често не закусвам сутрин а си правя фрешове от плодове и зеленчуци или смутита. Смутитата са достатъчно хранителни и нямам нужда от нищо друго до обяд. А в руколата се влюбих от пръв поглед. Предпочитам я в салати, но и на смути ми харесва. Не успява добре да се пасира, но в това й е чара. Ето го и зеленото ми смути:
Зелено смути с рукола
2 банана
2 шепи рукола
1 с.л. мед
2 с.л финни овесени ядки
вода до желаната гъстота
Пасира се първо руколата с водата и меда, след това се добавят овесените ядки и бананите. Отново се пасира, ако има нужда се добавя вода до желаната гъстота. Това е, лесно, бързо, вкусно!
Няма коментари:
Публикуване на коментар