Мариновано сирене
сирене
зехтин
пресен риган
магданоз
червен пипер
черен пипер
Приготвянето е много лесно. Хубаво е сиренето да не е много солено. Режи се на кубчета, поръсва се с пиперите. Парчетата сирене се поставят в буркан, като между тях се слагат откъснатите листенца от пресните билки. Напълва се догоре със зехтин и престоява два или повече дни в хладилник. Добър апетит!
Теди,
ОтговорИзтриванетиквичките осезаемо са присъствали на твоята трапеза.Понякога мариновам и сирене и благодаря, че ме подсещаш.А салатата ти с боб и тиквички си е истинско чудесно основно ястие.
Поздрави !
Сега е сезона на тиквичките, и се старая да готвя сезонни продукти. А за сиренцето и аз се подсетих като го видях на снимка. Весела вечер, Ели!
ИзтриванеБез съмнение е много вкусно това сиренце,Теди!Сърдечни поздрави и хубав ден!
ОтговорИзтриванеВкусничко е, Роси! Весела и усмихната седмица!
ИзтриванеТеди, маринованото сирене си е класика за мене и го обичам страхотно, но и аз рядко се сещам да го правя
ОтговорИзтриванеАз затова за подсказка го сложих в блога, иначе варианти за него много! Поздрави!
Изтриване